Een tool waardoor jij sneller klaar bent met je e-mails, met één druk op de knop een mooie presentatie maakt en ervoor zorgt dat je nooit meer achter de feiten aanloopt, omdat je automatisch een samenvatting van verschillende projecten en besprekingen kunt krijgen. Dat klinkt goed, toch? Vinden wij ook! Daarom geven we op 31 oktober 2024 een inspiratiesessie waarbij je leert over de AI van Microsoft die dit kan realiseren: Copilot

Erbij zijn? Vul snel het formulier onderaan deze pagina in om je op te geven, want de plekken zijn beperkt.

Wat maakt Copilot zo fijn?

Wij vertellen je in de inspiratiesessie natuurlijk nog veel meer, maar we kunnen in dit blog wel vast een tipje van de sluier oplichten. Er zijn namelijk meerdere redenen waarom wij enthousiast zijn over Copilot.

Met Copilot werk je…

… sneller:

Laten we eerlijk zijn: tijd is geld en als jij je werk sneller kunt doen, scheelt dat jou ontzettend veel. Een AI die teksten kan schrijven en jouw mail gemakkelijk op orde kan maken, scheelt jou veel kostbare minuten. En in die tijd kun je andere dingen doen.

… efficiënter:

Kom jij om wat voor reden dan ook later in een meeting dan gepland? Helemaal niet erg. Copilot geeft je gewoon een snelle samenvatting, zodat de meeting niet onderbroken hoeft te worden, jij op de hoogte bent en jouw team dus nergens last van heeft.

… nauwkeuriger:

Je kunt Copilot niet alleen teksten laten schrijven of presentaties laten maken, maar je kunt ze ook laten checken. Omdat deze AI onderdeel is van jullie bedrijfssysteem kan het alle informatie inzien en bekijken of alles met elkaar klopt.

… veiliger:

Wij zijn niet voor niets fan van Copilot. Waar andere AI’s hun opgedane kennis met het internet delen, doet Copilot dat niet. Jullie bedrijfsgegevens blijven dus ook echt van jullie.

Nog meer mogelijkheden

En dat is nog lang niet alles. Tijdens de inspiratiesessie vertellen we je precies wat Copilot voor jouw bedrijf kan betekenen, zodat jullie in minder tijd veel meer gedaan krijgen. Dat klinkt goed, toch? We zeggen maar vast: daar wil je bij zijn.

Hoe, wat, waar

  • Wanneer: 31 oktober 2024 van 10:00 tot 13:00 uur (inloop vanaf 09:30 uur).
  • Waar: Anthonie Fokkerstraat 39, 3772 MP Barneveld (kantoor Yellow Spring).
  • Kosten: Gratis (inclusief de lunch van 12:00 tot 13:00 uur).

Vul het formulier hieronder in om je op te geven voor de inspiratiesessie.

Geplaatst in: